“Tour feberen”

Touren er over os – det betyder tour-lur, Rolf og Ritter i ørerne og et Frankrig fyldt med bjergkonger. Dog skal arbejdet jo også passes, så jeg finder det kun passende at male et tour inspireret maleri! Værket hedder “Tour feberen” og har alt godt fra Frankrig – tykke danskere i trikot, cykelben, rødvin, baguette med brie og Eiffeltårnet i det fjerne.

Serien er en sommerserie, hvor farverne er i fokus. Værkerne består af skønne farver, detaljer i strukturen og en opdeling af farver og former. Og så er det mit første bud på at opfinde “Mette-menneskerne”.

Dette værk er det fjerde i rækken.

Akryl på lærred
Mat lak
120*90 cm
2023

*Ved interesse af køb af et værk, kontakt mig via. mine kontaktoplysninger

© 2023 mette.art | Mette Bejder
CVR-nr. DK43867725 | Jeg kan kontaktes på mette@metteart.dk

Vi værdsætter dit privatliv
Vi bruger cookies til at forbedre dine oplevelser, vise personlige annoncer eller indhold og analysere vores trafik. Ved at fortsætte brugen af vores side, giver du samtykke til vores brug af cookies.  Læs mere