Info

TILGÆNGELIGE VÆRKER

Tilgængelige værker fremgår her på hjemmesiden og eller på Instagram. Ved interesse, spørgsmål eller lignende send mig en mail på: mette@metteart.dk

KØB AF ORIGINALE VÆRKER

Køb af værker foregår via mail eller via henvendelser gennem Instagram. Ved ønske om køb af et værk, bedes du sende en mail med titel eller link på værket samt navn, leveringsadresse, telefonnummer og mail.

Jeg sender herefter en faktura til betaling via bankoverførsel. Når betalingen er registreret, så klargøres værket til levering. Leveringsdag aftaler vi i købsprocessen.

FREMVISNING

Hvis der er et særligt værk, som man gerne vil se inden køb, så er det muligt at aftale fremvisning via mail, tlf. eller DM. Alle fremvisninger vil foregå i værkstedet på Søndergade 18, 8600 Silkeborg.

BESTILLINGSVÆRKER

Bestillingsaftaler/værker aftales ligeledes på mail, tlf. eller ved besøg i værkstedet.

Kontakt mig her

Jeg vil til en hver tid gerne tage en snak med dig om min kunst. Har du spørgsmål ang. malerierne, tankerne bag hver enkelt værk eller har du et værk i tankerne, som du tænker, jeg kan lave for dig, så tøv endelig ikke med at sende mig en besked. Tjek også gerne mine sociale medier.

Kontakt mig ligeledes her ang. udstillinger, udsmykning af enkelt vægge og messevægge.


mette@metteart.dk

+45 60 38 13 10

© 2024 mette.art | Mette Bejder
CVR-nr. DK43867725 | Jeg kan kontaktes på mette@metteart.dk