Info

TILGÆNGELIGE VÆRKER

Tilgængelige værker fremgår her på hjemmesiden. Ved interesse, spørgsmål eller lignende send mail på: mette@metteart.dk

KØB AF ORIGINALE VÆRKER

Køb af værker foregår via mail. Ved ønske om køb af et værk, bedes du sende en mail med titel eller link på værket samt navn, leveringsadresse, telefonnummer og mail.

Jeg sender herefter en faktura til betaling via bankoverførsel. Når betalingen er registreret, så klargøres værket til levering. Leveringsdag aftaler vi i købsprocessen.

FREMVISNING

Hvis der er et særligt værk, som man gerne vil se inden køb, så er det muligt at aftale fremvisning via mail, tlf. eller DM. Alle fremvisninger vil foregå i værkstedet på Søndergade 18, 8600 Silkeborg.

BESTILLINGSVÆRKER

Værker aftales ligeledes på mail, tlf. eller ved besøg i værkstedet.

Kontakt mig her

Jeg vil til en hver tid gerne tage en snak med dig om min kunst. Har du spørgsmål ang. malerierne, tankerne bag hver enkelt værk eller har du et værk i tankerne, som du tænker, jeg kan lave for dig, så tøv endelig ikke med at sende mig en besked. Tjek også gerne mine sociale medier.

Kontakt mig ligeledes her ang. udstillinger, udsmykning af enkelt vægge og messevægge.


mette@metteart.dk

+45 60 38 13 10

© 2023 mette.art | Mette Bejder
CVR-nr. DK43867725 | Jeg kan kontaktes på mette@metteart.dk

Vi værdsætter dit privatliv
Vi bruger cookies til at forbedre dine oplevelser, vise personlige annoncer eller indhold og analysere vores trafik. Ved at fortsætte brugen af vores side, giver du samtykke til vores brug af cookies.  Læs mere