“Badeferie”

At rejse er at leve, siger de jo
Her mens regnen falder og efteråret er på vej, sidder jeg da også allerede og drømmer lidt om badeferie – bare tanken om sol, lange dage, kolde drinks og blåt vand kan få en til at smile. Ja selv de trælse ting, som at være klistret ind i en blanding af solcreme, sved og sand kan man savne – såååå ja jeg har malet en drøm af en badeferie.

Serien er en sommerserie, hvor farverne er i fokus. Værkerne består af skønne farver, detaljer i strukturen og en opdeling af farver og former. Og så er det mit første bud på at opfinde “Mette-menneskerne”.

Dette værk er det syvende i rækken.

Akryl på lærred
Mat lak
120*90 cm
2023

*Ved interesse af køb af et værk, kontakt mig via. mine kontaktoplysninger

© 2023 mette.art | Mette Bejder
CVR-nr. DK43867725 | Jeg kan kontaktes på mette@metteart.dk

Vi værdsætter dit privatliv
Vi bruger cookies til at forbedre dine oplevelser, vise personlige annoncer eller indhold og analysere vores trafik. Ved at fortsætte brugen af vores side, giver du samtykke til vores brug af cookies.  Læs mere